Personal training

over Personal Training

We bieden niet alleen expertise op het gebied van trainingstechnieken, maar ook de motivatie en begeleiding om consistent te blijven en successen te boeken.

Dus, waar wacht je nog op? Zet die eerste stap naar een toekomst waarin je jouw fitnessdoelen overtreft en jezelf versteld doet staan. Jij hebt het in je en met de juiste begeleiding zul je dit bewijzen. Klaar om te schitteren? Let’s make it happen!

Waarom personal training?

Een personal trainer inhuren is als het hebben van een fitnessgids die je op maat helpt. Wij maximaliseren efficiëntie, bieden motivatie, delen expertise en zorgen voor variatie in je training. Kortom, we maken je fitnessreis effectiever en plezieriger. Klaar om deze slimme stap te zetten naar je fitnessdoelen?

4 sessies, elk 60 minuten

Een startpunt voor een krachtiger en gezonder leven. Laat je begeleiden door een van onze ervaren personal trainers en maak jou doelen realiteit. Klaar voor de transformatie? Let’s do this!

8 sessies, elk 60 minuten

Een startpunt voor een krachtiger en gezonder leven. Laat je begeleiden door een van onze ervaren personal trainers en maak jou doelen realiteit. Klaar voor de transformatie? Let’s do this!

12 sessies, elk 60 minuten

Een startpunt voor een krachtiger en gezonder leven. Laat je begeleiden door een van onze ervaren personal trainers en maak jou doelen realiteit. Klaar voor de transformatie? Let’s do this!

Eén uur, één doel: jouw beste jij

Klaar om het maximale uit deze 60 minuten te halen? Samen tillen we je fitnessreis naar nieuwe hoogten!

Duo training

Duo personal training: dubbele motivatie, dubbel succes! Krijg samen begeleiding en haal meer plezier uit het sporten.

Online coaching

Online coaching, jouw virtuele fitnessgids. Krijg persoonlijke begeleiding en advies waar je ook bent. De weg naar succes is slechts een klik verwijderd. Let’s thrive, together!

No Pain, No Gain

Real Work.
  Real Results.

wat zeggen mijn klanten

Rik is niet zomaar een personal trainer; hij is een toegewijde coach met uitgebreide expertise en passie voor fitness. Zijn persoonlijke aanpak resulteert in op maat gemaakte trainingsprogramma’s die perfect aansluiten op jouw doelen en behoeften. Wat Rik echt onderscheidt, is zijn vermogen om te motiveren en inspireren. Hij biedt niet alleen fysieke training, maar ook waardevol voedings- en levensstijladvies. Rik corrigeert houdingen en technieken met precisie tijdens de trainingssessies, waardoor blessures worden voorkomen en resultaten worden gemaximaliseerd. Zijn luisterend oor en flexibele aanpak zorgen voor een vertrouwde omgeving waarin je je op je gemak voelt. Met Rik als personal trainer ben je verzekerd van professionele begeleiding en de motivatie om je volledige potentieel te bereiken. Zijn toewijding aan jouw welzijn maakt hem de ideale keuze voor een gezonder, fitter leven.

Dominic

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor Rik Schoenmakers Personal Training. Als het gaat om het behalen van mijn fitnessdoelen, heeft Rik me echt geholpen om mijn grenzen te verleggen. Als drukke moeder van twee kinderen was ik op zoek naar een trainer die mijn behoeften begreep, en Rik heeft dat zeker gedaan. Hij heeft niet alleen mijn trainingsschema aangepast aan mijn schema, maar hij heeft me ook geholpen om me sterker en gezonder te voelen. Rik is een fijne trainer met een hart van goud, en ik ben zo dankbaar dat ik hem heb gevonden.

Linda

Rik Schoenmakers is zonder twijfel de beste personal trainer waarmee ik ooit heb gewerkt. Zijn passie voor fitness en gezondheid is aanstekelijk, en het heeft me gemotiveerd om mijn doelen serieus te nemen. Rik heeft me geholpen om spiermassa op te bouwen en mijn algehele fitheid te verbeteren. Wat ik echt waardeer, is zijn aandacht voor detail en zijn vermogen om mijn zwakke punten te identificeren en eraan te werken. Hij heeft me geleerd hoe ik mijn lichaam effectief kan trainen en gezonder kan leven. Als je op zoek bent naar een toptrainer, dan is Rik Schoenmakers absoluut de juiste keuze!

Mark