over mij

Mijn missie,

mijn visie

Als een enthousiaste personal trainer is mijn missie helder: ik wil het beste in jou naar boven halen. Mijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen op hun reis naar een gezonder en sterker leven. Het is meer dan alleen fysieke training; het gaat over het ontsluiten van je volledige potentieel.

Jouw succes is mijn drijfveer. Ik geniet ervan om te zien hoe je groeit, niet alleen in kracht maar ook in zelfvertrouwen. Samen zetten we haalbare doelen en werken we stap voor stap richting die mijlpalen. Ik wil je laten inzien dat je tot meer in staat bent dan je denkt. We gaan uitdagingen aan, overwinnen obstakels en vieren successen.

Elke sessie is een kans om te leren en te groeien. Ik ben er om je te motiveren op de momenten dat het zwaar is, je aan te moedigen als je twijfelt en je te inspireren om door te zetten. Samen creëren we een omgeving waarin je je comfortabel voelt om te experimenteren, te verbeteren en uiteindelijk te excelleren. Ik geloof in jouw kracht en potentieel om jouw fitnessdoelen te overtreffen. Met mijn enthousiasme en toewijding als jouw personal trainer gaan we samen voor het maximale resultaat. Laten we deze reis beginnen en jouw ongekende mogelijkheden verkennen. Samen brengen we het beste in jou naar boven!

 Mijn diploma’s

  • CIOS Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4
  • Fitnesstrainer A & B
  • National Academy of Sport Medicine (NASM)

TRAINING

Personal Trainer